Spletna stran uporablja piškotke. Za namestitev analitičnih in drugih nenujnih piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Katere piškotke uporabljamo lahko kadarkoli preverite v pravilniku o piškotkih.

Pridružite se ostalim, ki nam zaupajo

Trudimo se, da s platformo pomagamo partnerjem trgovcem in drugim pogodbenikom pri reševanju logističnih izzivov, ter omogočimo enostavno in hitro vzpostavitev pošiljanja paketov in rezervacije kurirja.

Z uporabo platforme in ponudbo različnih digitalnih produktov omogočamo enostavno upravljanje digitalnih rešitev, vključno z oblikovanjem pošiljk in rezervacijo enega izmed naših partnerjev kurirjev.

Postanite naš partner že danes

Digitalne rešitve za vse velikosti trgovcev in upravitelje Marketplace platform. Zaupajte nam vaše logistične potrebe in tehnološke izzive na področju oblikovanja pošiljk in posredovanja naročil v zunanje sisteme kurirskih služb.

Pošljite povpraševanje.

Zagotovite si dostop do tehnološko-povezovalne platforme za hitro vzpostavitev dostavnih rešitev in enostavno pošiljanje paketov.

Jasen cenik storitev in različni modeli sodelovanja.

*S poslanim sporočilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in pravilnikom o zasebnosti, in soglašate, da lahko Pripelji Ideje, d.o.o. uporabi prejete podatke, za vzpostavljanje komunikacije, vključno s pošiljanjem ponudbe in dajanjem na voljo navodil za sklenitev sodelovanja.

Preverite ponudbo naročniških razmerij