Spletna stran uporablja piškotke. Za namestitev analitičnih in drugih nenujnih piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Katere piškotke uporabljamo lahko kadarkoli preverite v pravilniku o piškotkih.

SKUPAJ S PARTNERJI POSKRBIMO

Za enostavno obdelavo naročil in učinkovito dostavo

Ponujamo napredne digitalne rešitve za različne velikosti in logistične potrebe trgovcev, omogočamo celovit pregled in upravljanje dostavnih rešitev na enem mestu, in pomagamo pri vzpostavitvi digitalne - poenostavljene logistike v podjetju.

Platforma povezuje različne kurirske službe in logistično infrastrukturo na enem mestu, skupaj s sodobno tehnologijo in naprednimi algoritmi omogočamo pošiljanje paketov, po sistemu od vrat do vrat in skrbimo za povečanje (po)prodajne izkušnje vaših strank.

Pripelji.si = Enostavna obdelava in odprema naročil na enem mestu

Rezervacija kurirja

REZERVACIJA KURIRJA

Za vsako uspešno oddano naročilo preko platforme se naroči ustrezno prevozno storitev pri enem izmed naših partnerjev kurirjev.

Iskanje kurirja

PREVOZNA STORITEV

Kurirska služba poskrbi za varno in učinkovito izvedbo prevozne storitve, od prevzema na izbranem naslovu do dostave pošiljke po meri stranke.

Kurir bo izvededel prevozno storitev.

SPREMNE STORITVE

Poskrbimo za rast vaših poprodajnih storitev - obveščanje o pričakovani dostavi, možnost spremembe dostave in enostavna vračila.

POVEZANI S TUJINO

Omogočamo pošiljanje paketov, po sistemu od vrat do vrat, v notranjem prometu in z dostavo v tujino (*kmalu - pošiljanje na Hrvaško).

Vzpostavljamo novo mrežo partnerjev kurirjev

Prednosti integracije izbranih kurirskih služb

Samo preverjeni partnerji kurirji.

Dostava od vrat do vrat v notranjem prometu.

Zagotovljen varen in učinkovit prevoz paketov.

95% paketov dostavljenih že naslednji delovni dan

Sledenje paketom in možnost spremembe dostave.

Obveščanje o odpremi (SMS ali/in e-pošta)

Vključeno zavarovanje pošiljk.

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Preverite integrirane kurirske službe in storitve, ki jih podpiramo

logo-gls-pripelji-si-partner-kurir

Pošiljanje paketov z GLS Slovenia

Z Integracijo kurirske službe GLS Slovenia vam z uporabo platforme omogočamo hitro vzpostavitev dostavnih rešitev, enostavno odpremo pošiljk (brez potrebnega tiskanja nalepk) in pošiljanje paketov, po sistemu, od vrat do vrat v notranjem prometu. Preverite v katere digitalne rešitve smo integrirali prevozne storitve kurirske službe in kakšne so ostale značilnosti povezovanja s kurirsko službo.

Mobilna aplikacijaWoocommerce vtičnikAPISlovenijaPlačilo po povzetjuZavarovanje do 200€Celovito obveščanjeMAX teža = 40 kgMAX kombinirana velikost = 300 cmMAX velikost dolžine = 200 cm
logo-pošta-pripelji-si-partner-kurir

Pošiljanje paketov s Pošto Slovenije

Z Integracijo kurirske službe Pošta Slovenije vam z uporabo platforme omogočamo avtomatizacijo pošiljanja paketov, po sistemu, od vrat do vrat v notranjem prometu, tiskanje že kreiranih nalepk in drugih spremnih dokumentov in enostavno sledenje paketom. Preverite v katere digitalne rešitve smo integrirali prevozne storitve kurirske službe in kakšne so ostale značilnosti povezovanja s kurirsko službo.

Woocommerce vtičnikAPISlovenijaPlačilo po povzetjuPazljivo ravnanjeZavarovanje do 420€Celovito obveščanjeMAX teža = 31,5 kgMAX kombinirana velikost = 300 cmMAX velikost dolžine = 150 cm

Preverite v katera naročniška razmerja so integrirane kurirske službe

KONTAKT


Pripelji Ideje, d.o.o.

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor.


info@pripelji.si

fb-logo-pripelji-si

PREVERITE TUDI


O nas


Cenik


Mreža kurirjev


Woocommerce vtičnik


Spletni servis Pripelji.si API


Postanite partner kurir


Splošni pogoji poslovanja


Pravilnik o zasebnosti


Pravilnik o piškotkih


PARTNERJI KURIRJI


logo-gls-pripelji-si-partner-kurir
logo-pošta-pripelji-si-partner-kurir

PLAČILNA SREDSTVA


2018-2022 Pripelji Ideje, d.o.o I Vse pravice pridržane