Spletna stran uporablja piškotke. Za namestitev analitičnih in drugih nenujnih piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Katere piškotke uporabljamo lahko kadarkoli preverite v pravilniku o piškotkih.

SODOBEN WOOCOMMERCE DOSTAVNI VTIČNIK

Vtičnik vam omogoča enostavno obdelavo in odpremo naročil neposredno iz administracije spletne trgovine

SODOBEN WOOCOMMERCE DOSTAVNI VTIČNIK

Vtičnik vam omogoča enostavno obdelavo in odpremo naročil neposredno iz administracije spletne trgovine

Uporabljate Woocommerce spletno trgovino? Ponujamo vam sodoben dostavni vtičnik - Omogočamo povezovanje z različnimi kurirskimi službami (GLS ali/in Pošta Slovenije), možnost pošiljanja paketov po pogojih pogodbe s kurirjem (v tem primeru morate imeti sklenjeno pogodbo s kurirsko službo) ali pošiljanje paketov brez potrebnega sodelovanja s kurirsko službo (v tem primeru uporabljate naš cenik za pošiljanje paketov).

Vtičnik vam omogoča enostavno pošiljanje paketov neposredno iz administracije spletne trgovine - brez potrebne (so)uporabe aplikacij kurirjev, avtomatsko oblikovanje pošiljk in kreacijo nalepk za prejeta spletna naročila, masovni tisk nalepk in številne druge prednosti.

Pripelji.si = Enostavna obdelava in odprema naročil na enem mestu

Rezervacija kurirja

PRIPELJI.SI PLATFORMA

Z uporabo vtičnika se poveže spletno trgovino s platformo Pripelji.si in tako razširi funkcionalnosti spletne trgovine, še posebej na področju dostavnih rešitev. Namesto vas se povezujemo s sistemi kurirskih služb.

Iskanje kurirja

PREVZEM VTIČNIKA

Za uporabo vtičnika je potrebno skleniti ustrezno naročniško razmerje. Vtičnik vam posredujemo po sklenitvi sodelovanja. Integracija vtičnika v vašo spletno trgovino je zelo preprosta, enako kot pri ostalih Woocommerce vtičnikih.

Kurir bo izvededel prevozno storitev.

PODPORA

Pogodbeniku nudimo (omejeno) brezplačno podporo na področju uporabe vtičnika, brezplačen dostop do posodobitev vtičnika (velja za čas sklenjenega sodelovanja) in testno okolje za spoznavanje funkcionalnosti.

DODATNE INTEGRACIJE

Z uporabo vtičnika pridobite dostop do dodatnih integriranih funkcionalnosti za povečanje uporabniške izkušnje kupca. Poskrbimo za e-mail obveščanje kupca o pričakovanem paketu in omogočamo enostavno upravljanje vračil.

Preverite ponudbo naročniških razmerij za uporabo vtičnika

Prednosti uporabe vtičnika Pripelji.si

Prihranite dragocen čas - Na področju obdelave in odpreme naročil.

Zmanjšajte možnost napak - Z avtomatizacijo postopkov.

Vse na enem mestu - Brez potrebne (so)uporabe aplikacij kurirjev.

Namesto vas se povezujemo s sistemi kurirskih služb.

2 načina upravljanja dostavnih rešitev - izkoristite pogoje iz pogodbe s kurirjem ali vzpostavite dostavo brez potrebnega sodelovanja s kurirsko službo.

Zagotavljamo povečanje uporabniške izkušnje kupca z nakupovanjem v vaši spletni trgovini.

Vtičnik vam omogoča avtomatsko oblikovanje pošiljk in nalepk za prejeta spletna naročila, določitev fiksnega ali dinamičnega cenika, masovni tisk nalepk, sledenje in mnogo več.

Omogočamo vam napredno podporo - Razširjena navodila za enostavno namestitev in začetek uporabe vtičnika, razdelek z odgovori na pogosta vprašanja, dostop do testnega okolja in druge oblike podpore.

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Spoznajte številne funkcionalnosti, ki vam jih omogoča vtičnik

Dostavna opcija Pripelji.si

Z integracijo funkcionalnosti vtičnika v spletno trgovino bo kupcu v postopku oddaje naročila na voljo dostavna opcija Pripelji.si, vključno s prednostmi, ki jih ponujamo v sklopu storitev platforme. Kupcu bo omogočena izbira kurirske službe, ki je v danem trenutku aktivirana.

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.
Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Avtomatizacija postopkov

Prihranitev časa in zmanjšanje možnosti napak je zagotovljeno z avtomatizacijo številnih postopkov. Za prejeta spletna naročila kupca se avtomatsko oblikuje pošiljko (iz naročila pridobi potrebne podatke za pošiljko). Za pošiljke se prav tako avtomatsko kreira nalepke.

Naročilo prevoznih storitev

Za prejeta spletna naročila in z njimi povezane oblikovane pošiljke je potrebno naročiti ustrezne prevozne in s prevozom povezane storitve. Oddaja naročila je omogočena na ravni posameznega spletnega naročila ali za več spletnih naročil hkrati (masovna funkcija).

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.
Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Vse na enem mestu

Z uporabo vtičnika se lahko za vedno poslovite od dolgotrajnega in zamudnega dela na področju izvoza in prenašanja spletnih naročil v aplikacije kurirskih služb. Prepisovanje podatkov lahko postane zgodovina. Oblikovanje pošiljk, kreacijo nalepk in druga opravila vam zagotovi vtičnik.

Optimizacija dostave

Dostavno opcijo Pripelji.si lahko dodate in urejate za eno ali več območij dostave (“Shipping Zone”) posebej. Takšna integracija vam omogoča optimizacijo dostave in samostojne nastavitve za različna geografska območja (npr. po poštnih številkah) znotraj iste države.

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.
Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Definiranje cene

Vtičnik vam omogoča, da se lahko za dostavno opcijo Pripelji.si določi fiksen ali dinamičen način definiranja cene. Fiksna cena predstavlja enotno ceno (strošek kupca) dostave. Dinamična cena se lahko definira za različne sklope teže in se zaračuna kupcu glede na skupno težo izdelkov v košarici.

Pregled podatkov o pošiljki

Za uspešno oddana naročila oziroma oblikovane pošiljke je omogočen celovit pregled različnih podatkov neposredno v podrobnostih spletnega naročila. Na voljo so vam podatki o naročenih storitvah, številki za sledenje, omogočen vam je predogled nalepk in drugi podatki.

Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.
Kurir je dostavil paket in ga predaja prejemniku.

Napredne funkcionalnosti

Vtičnik vam omogoča oblikovanje več kot ene pošiljke za isto spletno naročilo (npr. če morate razdeliti izdelke iz naročila v več poslanih paketov), urejanje brezplačne dostave, avtomatsko določitev odkupnine, če je kupec za plačilo naročila izbral plačilo po povzetju, masovni tisk nalepk in druge napredne funkcionalnosti.

Preverite odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja

KONTAKT


Pripelji Ideje, d.o.o.

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor.


info@pripelji.si

fb-logo-pripelji-si

PREVERITE TUDI


O nas


Cenik


Mreža kurirjev


Woocommerce vtičnik


Spletni servis Pripelji.si API


Postanite partner kurir


Splošni pogoji poslovanja


Pravilnik o zasebnosti


Pravilnik o piškotkih


PARTNERJI KURIRJI


logo-gls-pripelji-si-partner-kurir
logo-pošta-pripelji-si-partner-kurir

PLAČILNA SREDSTVA


2018-2022 Pripelji Ideje, d.o.o I Vse pravice pridržane