Spletna stran uporablja piškotke. Za namestitev analitičnih in drugih nenujnih piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Katere piškotke uporabljamo lahko kadarkoli preverite v pravilniku o piškotkih.

Različne možnosti sodelovanja po meri pogodbenika

Ponujamo različna naročniška razmerja, ki so prilagojena tehnološko-logističnim potrebam posameznega pogodbenika. S ponudbo kratkoročnega naročniškega razmerja omogočamo hitro in enostavno vzpostavitev dostavnih rešitev za nove in male trgovce, medtem, ko je ponudba dolgoročnega naročniškega razmerja namenjena vsem velikostim trgovcem in upraviteljem Marketplace platform, ki želijo avtomatizirati pošiljanje paketov.

Ponudba paketov, ki so del kratkoročnega naročniškega razmerja

Kratkoročno naročniško razmerje je primerno za nove in male trgovce, saj je brez dolgoročne vezave, se ga lahko kadarkoli brezplačno prekliče ter ima jasen in fiksen cenik storitev, ne glede na količino poslanih paketov. Trenutno so vsi naročniški paketi v ponudbi kratkoročnega naročniškega razmerja brez mesečne naročnine.

Osnovni paket

Primerno za nove in male trgovce, z eno poslovalnico in brez potrebe po načinu plačila preko obračunskega obdobja.

0,0 €

Z DDV

Cenik 1

Brez dolgoročne vezave

Rezervacija kurirja za Terminski prevzem

Dostop do mobilne aplikacije

Oddaja naročil preko mobilne aplikacije

Pogodbenik nastopa kot pošiljatelj

1 prevzemna lokacija

Podpora preko emaila

Pomoč pri vložitvi odškodniskega zahtevka (*proti plačilu, cenik podpornih storitev)

Dostop do potrdil o dostavi (*proti plačilu, cenik podpornih storitev)

Plačilo s kartico pred oddajo naročila

Provizija za rezervacijo kurirja = 0,65€/naročilo (1x strošek za oddajo naročilo preko platforme, ne glede na število oblikovanih pošiljk v naročilu)

Napredni paket

Primerno za nove in male trgovce, z več poslovalnicami ali potrebo po načinu plačila preko obračunskega obdobja.

0,0 €

Z DDV

Vse funkcionalnosti Osnovnega paketa

Cenik 1

Plačilo v obračunskem obdobju (vsaj 2x na mesec)

3 prevzemne lokacije

Dodatni popusti v obliki kuponov (*kmalu na voljo)

Provizija za rezervacijo kurirja = 0,65€/naročilo (1x strošek za oddajo naročilo preko platforme, ne glede na število oblikovanih pošiljk v naročilu)

Izkoristite celotno zmogljivost platforme

S ponudbo dolgoročnega naročniškega razmerja omogočamo koriščenje vsakega kotička zmogljivosti platforme, enostavno povezovanje z našim informacijsko-povezovalnim sistemom, sodoben način integracije logističnih kapacitet v zunanje sisteme in celovito podporo.

Ponudba paketov, ki so del dolgoročnega naročniškega razmerja

V primeru, da vam prednosti in različne funkcionalnosti, ki so predstavljene v ponudbi dolgoročnega naročniškega razmerja, ne izpolnjujejo tehnološko-logističnih potreb oziroma rešujejo problemov na področju pošiljanja paketov, nam lahko to sporočite in z veseljem bomo poiskali ustrezne rešitve na področju naročniškega razmerja po meri pogodbenika in razvoja dodatnih funkcionalnosti.

Paket na splet (300)

Primerno za spletne trgovce, ki želijo koristiti naš cenik storitev za rezervacijo kurirja in imajo obseg poslanih paketov med 0 in 300 na mesec.

18,95 € /mesec

Z DDV

Dolgoročna vezava (1 leto)

Cenik 2

Mesečna naročnina

Rezervacija kurirja za Terminski prevzem

Dostop do mobilne aplikacije

Oddaja naročil preko PripeljiSi API

1 partner kurir (*proti plačilu za vsakega dodatnega partnerja kurirja, cenik dodatnih modulov)

Pogodbenik nastopa kot pošiljatelj

5 prevzemnih lokacij (*proti plačilu za vsako dodatno lokacijo, cenik dodatnih modulov)

Plačilo v obračunskem obdobju (vsaj 2x na mesec)

Dostop do potrdil o dostavi (*proti plačilu, cenik podpornih storitev)

Brezplačna pomoč pri vložitvi odškodninskega zahtevka (*brezplačna podporna storitev)

Podpora preko emaila in telefona

Možnost uporabe dodatnih modulov (*proti plačilu, cenik dodatnih modulov)

Provizija za rezervacijo kurirja v višini 0,22€/naročilo (1x strošek za oddajo naročilo preko platforme, ne glede na število oblikovanih pošiljk v naročilu)

Paket na splet (∞)

Primerno za spletne trgovce, ki želijo koristiti naš cenik storitev za rezervacijo kurirja in imajo obseg poslanih paketov nad 300 na mesec.

18,95 € /mesec

Z DDV

Cenik 1

Vse funkcionalnosti Paket na splet (300)

Provizija za rezervacijo kurirja v višini 0,22€/naročilo (1x strošek za oddajo naročilo preko platforme, ne glede na število oblikovanih pošiljk v naročilu)

Še posebej inovativni smo na področju oblikovanja naročniškega razmerja po meri trgovca, ki že sodeluje s katerim izmed naših partnerjev kurirjev, je zadovoljen s prednostmi na področju cenika prevoznih storitev, ki jih je izpogajal v odnosu s kurirsko službo in bi želel nadgraditi tehnološko-logistično področje svojega poslovanja. V tem primeru je za trgovca idealna izbira naročniškega paketa Paket po meri trgovca neomejeno, ki trgovcu omogoča, da obdrži prednosti na področju cenika prevoznih storitev, ki jih ima dogovorjene v neodvisni pogodbi s kurirsko službo.

Paket po meri trgovca (∞)

Primerno za spletne trgovce, ki želijo koristiti zunanji cenik prevoznih storitev (pogodbenik ima neodvisno pogodbo s kurirsko službo)

34,95 €/mesec

Z DDV

Vse funkcionalnosti Paket na splet (300)

Zunanji cenik (kurirske službe) prevoznih storitev

Provizija za rezervacijo kurirja v višini 0,12€/naročilo (1x strošek za oddajo naročilo preko platforme, ne glede na število oblikovanih pošiljk v naročilu)

Cenik storitev za rezervacijo kurirja

Objavljen cenik predstavlja cenik storitev (te storitve so povezane izključno z oddajo naročila preko platforme) na področju rezervacije kurirja za različne teže pošiljk in dodatne storitve na pošiljko. Cenik 1 velja za uspešno oddana naročila v ponudbi kratkoročnega naročniškega razmerja (za Osnovni paket in Napredni paket) in dolgoročnega naročniškega razmerja (za Paket na splet neomejeno). Cenik 2 velja za uspešno oddana naročila v ponudbi dolgoročnega naročniškega razmerja (za Paket na splet 300). V ceno storitev so že vključeni stroški obveščanja (SMS ali/in elektronsko sporočilo) pošiljatelja ali/in prejemnika paketa o predvidenem prevzemu oziroma dostavi paketa in navodilih za sledenje, pri tem je lahko obveščanje izvedeno iz strani družbe Pripelji Ideje, d.o.o. ali/in enega izmed partnerjev kurirjev. Vse cene vključujejo 22% ddv.

Cenik 1

do 2 kg = 3,75€

do 5 kg = 4,25€

do 10 kg = 5,15€

do 20 kg = 6,30€

do 30 kg = 7,15€

do 40 kg = 10,05€

nestandardno teža (>40 kg) = 20€

odkupnina = 0,95€

pazljivo ravnanje = 0,85€

Cenik 2

do 2 kg = 3,90€

do 5 kg = 4,60€

do 10 kg = 5,60€

do 20 kg = 6,75€

do 30 kg = 7,95€

do 40 kg = 10,60€

nestandardna teža (>40 kg) = 20€

odkupnina = 0,95€

pazljivo ravnanje = 0,85€

Cenik dodatnih modulov

Objavljen cenik predstavlja cenik dodatnih modulov, ki jih lahko naroči pogodbenik s sklenjenim dolgoročnim naročniškim razmerjem. Naročilo in uporaba funkcionalnosti, ki so del ponudbe posameznega dodatnega modula se zaračuna v skladu s predstavljenimi cenami, kot enkratni strošek naročila oziroma (mesečni) ponavljajoč strošek dodatka na mesečno naročnino za upravljanje posameznega modula. Vse cene vključujejo 22% ddv. Pogodbenik lahko naroči posamezni modul z oddanim povpraševanjem na elektronski naslov info@pripelji.si. Družba Pripelji Ideje, d.o.o. bo pogodbeniku na podlagi prejetega povpraševanja poslala ustrezen obrazec za naročilo posameznega dodatnega modula. Pogodbenik lahko koristi funkcionalnosti oziroma storitve, ki so del posameznega naročenega dodatnega modula, od dneva aktivacije modula do konca veljavnosti sklenjenega dolgoročnega naročniškega razmerja.

Cenik dodatnih modulov

Cenik podpornih storitev

Objavljen cenik predstavlja cenik storitev na področju podpornih storitev, ki jih izvaja družba Pripelji Ideje d.o.o. za pogodbenike s sklenjenim naročniškim razmerjem, ne glede na to ali ima pogodbenik sklenjeno kratkoročno ali dolgoročno naročniško razmerje. Vse cene vključujejo 22% ddv. Pogodbenik lahko naroči posamezno podporno storitev z oddanim povpraševanjem na elektronski naslov info@pripelji.si. Družba Pripelji Ideje, d.o.o. bo na podlagi prejetega povpraševanja pogodbeniku poslala ustrezen obrazec za naročilo posamezne podporne storitve. Pogodbeniku so nekateri ustrezni obrazci za naročilo določenih podpornih storitev na voljo tudi v splošnih pogojih poslovanja (nahajajo se povsem spodaj na strani).

Cenik dodatnih storitev

Storitev pomoči pri vložitvi odškodninskega zahtevka = 4,95€/vložitev

Storitev izdaje potrdila o dostavi = 0,85€/potrdilo